Har jag redan ett konto? - Wissensdatenbank / För lärare - Binogi Support

Har jag redan ett konto?

Autorenliste

Om du vill veta om du har ett konto på Binogi är det lättaste att skriva in din epost i "glömt lösenord" som du hittar här. Då får du antingen ett email med ett nytt lösenord eller ett meddelande som säger att du inte har ett konto. Om du hade ett konto på Binogi så får du ett mail med en länk för möjligheten att ändra lösenord.

För att veta om din kommun eller skola har licenser så ber vi dig vända dig till skolan i första hand och vår support i andra hand.