Jos minulla jo on tili? - Tietokanta / Opettajille - Binogi Support

Jos minulla jo on tili?

Authors list

Jos haluat tietää  mikäli sinulla on ennestään voimassa oleva Binogi-käyttäjätili helpoin tapa selvittää asia on, kirjautuessa valita "salasana unohtunut?". Jos sinulla on tili saat uuden salasanan sähköpostiisi, mutta jos tiliä ei ole saat ilmoituksen ettei tiliä löydy.

Jos olet epävarma onko kunnallasi tai koulullasi Binogin lisenssit, voit olla yhteydessä tukeen
support@binogi.fi