Kuinka etsin opetusvideon? - Tietokanta / Opettajille - Binogi Support

Kuinka etsin opetusvideon?

Authors list

Voit etsiä opetusvideon joko menemällä kohtaan oppiaineet (vasemmassa ylänurkassa), sieltä löydät eri oppiaineiden alla kategoriat,  josta avautuu useita eri videoita.

Jos sinulla on mielessä jokin tietty aihe, josta tahtoisit löytää opetusvideon, voit kirjoittaa hakusanan kohtaan "etsi opetuksia", ja sinulle näyttäytyy lista videoista kyseisellä aiheella.

Voit myös tehdä tarkennetun haun klikkaamalla suurennuslasia, jos esimerkiksi haluat löytää tietyn aiheisen opetusvideon tietyllä kielellä ja/tai tietyn opetusaineen sisällöistä.