Kuinka luon itselleni tilin? - Tietokanta / Tilit ja salasanat - Binogi Support

Kuinka luon itselleni tilin?

Authors list
Jotta voit kirjautua sisään, tarvitsemme sinulta joitain tietoja. Napsauta tästä ja täytä kaikki kentät.

1. Valitse, kuinka haluat kirjautua sisään.
Kirjaudutko sisään osoitteella:

- Google kirjaa sinut sisään Google-tilisi kautta. Napsauta linkkiä ja täytä kentät.
- Microsoft kirjaudut sisään O365-tililläsi. Napsauta linkkiä ja täytä kentät.
- Anna sähköpostiosoitteesi ja täytä salasana kaikkiin kenttiin ja muista salasanasi.

2. Täytä ikäsi ja lue tietosuojakäytäntö ja hyväksy se (jos olet alle 13-vuotias, tarvitset huoltajan hyväksynnän).

3. Valitse oletko opiskelija vai opettaja ja mihin kouluun kuulut:

4. Tämän jälkeen sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi, jotta opettaja tai kollega hyväksyy sinut:

Muuten se voi näyttää tältä:

Kun olet läpäissyt nämä vaiheet, voit aloittaa opetusvideoiden ja tietovisojen käytön. Tervetuloa sisään!