Poista yksi/useampi oppilas/luokka - Base de connaissances / Opettajille - Binogi Support

Poista yksi/useampi oppilas/luokka

Liste des auteurs

Poista yksi/useampi oppilas/luokka

1. Valitse “oppilaat” valikosta opettajan osiossa

2. Valitse yksi/useampi oppilas, jonka haluat poistaa. Sen teet valitsemalla oppilaan nimen.

3. Valitse “Poista oppilaat” ja hyväksy toiminto.

Poista yksi/useampi luokka

1. Valitse “luokat” valikosta.

2. Valitse luokka jota haluat muokata ja klikkaa “Poista”. HUOM! Jos luokassa on vielä oppilaita on heidät ensiksi poistettava. Sen teet “Oppilaat”-valikosta(katso ylläoleva ohje)

HUOM! Oppilaalla on edelleen tunnukset Binogiin, mutta ei ole enään kouluun yhdistetty. Jos haluat lisätä oppilaan takaisin luokkaan(/toiseen luokkaan), voit pyytää oppilasta kirjautumaan sisään ja lisäämään koulun nimen ja luokan asetuksista. Tällöin voit sitten hyväksyä oppilaan “Koti” näkymästä opettajan osiossa.