Hur skapar jag ett konto? - Kunskapsbas / Konton och lösenord - Binogi Support

Hur skapar jag ett konto?

Authors list

För att du ska kunna logga in behöver vi en del uppgifter från dig. Klicka här och fyll i alla fält.

1. Välj hur du vill logga in.
Loggar du in med:
- Google loggas du in genom ditt googlekonto. Klicka på länken och fyll i fälten.
- Microsoft loggas du in med ditt O365-konto. Klicka på länken och fyll i fälten.
- Lösenord fyller du i alla fält och kom ihåg ditt lösenord.

2. Fyll  i din ålder och läs igenom integritetspolicyn och godkänn den.
Om du är under 13 år behöver du godkännande av din vårdnadshavare.

3. Välj om du är elev eller lärare samt vilken skola du tillhör:

5. Sedan behöver du bekräfta din epost, för att kunna bli godkänd av en lärare eller kollega:

Annars kan det se ut så här:

När du har blivit godkänd är det bara att börja använda filmer och quiz! Välkommen in.